Preslikana mama: Gvinet Paltrou i njena ćerka su identične

Izvor: Svet, 07.Jun.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preslikana mama: Gvinet Paltrou i njena ćerka su identične

Glumica Gvinet Paltrou je na Instagramu podelila fotografiju porodičnog trenutka sa decom koju ima sa bivšim mužem Krisom Martinom.

Na slici se vide njena ćerka Epl (11) i sin Mozes (9) koji se smeje gledajući u sestrinom pravcu, dok oboje drže ljubimce u rukama. Iako ćerka nosi kacigu, jasno je da je ona preslikana majka.

Fanovi kažu da je Gvinet postala otvorenija kada je u pitanju postavljanje porodičnih fotografija na društvene mreže. U maju je podelila fotografiju sa majkom, a ranije tog meseca je postavila staru fotografiju povodom ćerkinog rođendana.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ćerka ista mama: Glumica se pohvalila porodičnim slikama

Izvor: B92, 08.Jun.2015, 10:23

Gvinet Paltrou postavila je nekoliko porodičnih fotografija na svoje društvene mreže...Na jednoj slici, na kojoj njena ćerka nosi kacigu se vidi da je malena Epl preslikana mama Gvinet. Osim ćerke (11) na fotografiji, sa mačkom u ruci je sin Mozes kojima ima 8 godina...Ovo dvoje dece Gvinet je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.