Preminuo Steve Jobs, osnivač kompanije Apple!

Izvor: Tracara.com, 06.Okt.2011, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Steve Jobs, osnivač kompanije Apple!

Na zvaničnom sajtu kompanije Apple objavljeno je da je preminuo Steve Jobs (Stiv Džobs), vizionar koji je pre 35 godina u Kaliforniji osnovao malu IT firmu koja je do danas izrasla u najvredniju kompaniju sveta.'Apple je izgubio vizionara i kreativnog genija, a svet je izgubio neverovatnog čoveka. Mi koji smo imali sreću da ga poznajemo i radimo s njim, u Steveu smo izgubili dragog prijatelja i mentora koji nas je inspirisao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Steve za sobom ostavlja kompaniju koju je samo on mogao da podigne, a njegov duh će zauvek biti u temeljima Applea', piše u saopštenju za medije ove kompanije, koja je bogatija čak i od vlade SADa.Inače, Jobs je umro samo dan nakon što je predstavljena najnovija verzija smartfona iPhone.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro Steve Jobs, tvorac kompanije Apple

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Okt.2011

Steve Jobs, osnivač i bivši direktor kompanije Apple, preminuo je u 56. godini života. Tužnu vest objavila je agencija AP, a ubrzo ju je službeno potvrdila i uprava Applea u saopštenju za medije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Pismo Tima Kuka povodom Džobsove smrti

Izvor: B92, 06.Okt.2011

Američki portal, CNET, došao je do kopije pisma koje je novi Apple CEO, Tim Kuk, poslao zaposlenima povodom Džobsove smrti.

Nastavak na B92...

"Džobsov Apple, a ne Appleov Džobs"

Izvor: B92, 06.Okt.2011

Vrednost akcija kompanije Apple na frankfurtskoj berzi pale su za 5 posto kada je objavljena vest da je preminuo njen osnivač, Stiv Džobs, prenosi Guardian.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.