Izvor: Njuz.net, 04.Okt.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preduzetnik tvrdi da je osuđen na propast jer nema garažu u kojoj će započeti biznis

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 4. oktobar 2017, (Njuz) – Svetomir Panić, mladi preduzetnik iz Beograda, kaže da je, i pored toga što ima veoma mnogo dobrih preduzetničkih ideja, osuđen na propast jer nema garažu u kojoj bi počeo njihovu realizaciju.
– Pogledajte samo Gugl, Amazon, Epl. Svi su oni počeli u garažama, a pogledajte gde su sada. Uzmite na primer naš Nordeus. Fina, uspešna kompanija. Oni su počelu u nekoj maloj kancelariji >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u nekom tržnom centru na Konjarniku. A zamislite tek da su imali garažu, gde bi danas bili i kolko veliki bi postali – napominje Svetomir.
On ističe da je zato sve svoje aktivnosti usmerio na nabavku garaže.
– Prijavio sam se na konkurs generator.rs Sosijete ženeral banke sa projektom “Garaža”. Sve sam im lepo objasnio i nadam se da će žiri imati sluha za mene i da ću osvojiti milion dinara koje planiram da potrošim na nabavku garaže – priča Svetomir.
On kaže da bi bio zadovoljan i da osvoji nagradu publike i da se uzda i u nju.
– Ja da sam žiri, ja bih sebi dao nagradu jer, ma šta vam ljudi pričali, bez garaže se ne može. Ali znate kako. Sa žirijima se nikad ne zna. Zato se uzdam i u publiku koja takođe bira najbolju ideju. Milion dinara je milion dinara, ali ni 500 hiljada koje dobija pobednik publike nije za zanemariti – dodaje Svetomir.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.