Predstavljen Logitech Revue

Izvor: B92, 08.Okt.2010, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Logitech Revue

Dosta smo slušali o Google TV-u, a od sada konačno imamo konkretne informacije, jer je Logitech upravo i zvanično predstavo Revue, set-top box koji je baziran na Google TV servisu.

Izvor: Benchmark




Revue je već najavljen ranije, a sam uređaj košta 300 dolara, tu uključujući i bežičnu tastaturu, dok je za 720p HD ready kameru potrebno izdvojiti još 130 dolara.

Logitech je oduvek bio poznat po jako visokim cenama za uređaje više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klase, pa ni Revue nije izuzetak, a postavlja se pitanje šta će ovaj uređaj i Google TV nuditi što već ne nudi, recimo, Apple TV, koji košta svega 99 dolara.

Logitech Revue uređaj će, da bi pravilno funkcionisao, morati da bude povezan HDMI kablom na HDTV uređaj, a u isto vreme i na lokalnu mrežu - do rutera ili računara sa deljenim pristupom internetu. Uređaj ima ugrađen priključak za LAN kabl, ali poseduje i 802.11 b/g/n Wi-Fi adapter.

Dodatni HDMI konektor je ulazni, a tu su i 2 USB 2.0 porta, optički audio izlaz i drugi konektori.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.