Poslovni korisnici biraju iPad

Izvor: Blic, 17.Feb.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovni korisnici biraju iPad

Nedavno istraživanje pokazalo je da sve veći broj poslovnih korisnika bira tablete kompanije Apple kao prvi uređaj za korišćenje.

Najnoviji podaci koji se odnose na prodaju ovog uređaja pokazuju da je iPad zabeležio 91.4 odsto aktivacija svih poslovnih tablet računara u toku četvrtog kvartala prošle godine, dok su Android tablet računari obuhvatili samo 8.6 odsto svih aktivacija tablet računara.

Oblast >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kojoj iPad beleži najveću popularnost jeste industrija finansijskih usluga u kojoj je zabeleženo 46.8 odsto aktivacija u toku kvartala, a zatim sledi sektor profesionalnih usluga sa 13.9 odsto i proizvodnja sa 9.4 odsto aktivacija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslovni korisnici biraju iPad

Izvor: Dzungla.org, 17.Feb.2014

Nedavno istraživanje pokazalo je da sve veći broj poslovnih korisnika bira tablete kompanije Apple kao prvi uređaj za korišćenje. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.