Pojedini prodavci blokiraju Apple Pay i Google Wallet

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojedini prodavci blokiraju Apple Pay i Google Wallet

Pojedine prodavnice i veliki lanci blokirali su mobilne servise plaćanja kao što su Apple Pay i Google Wallet zato što planiraju da predstave sopstveni sistem naredne godine.

Kompanije kao što su Old Navy, Lowes, Dunkin’ Donuts, Sears, Best Buy, Walmart, Wendy’s, kao i pojeidne benzinske stanice, stoje iza CurrentC servisa za mobilno plaćanje čiji debi se očekuje 2015. godine.

Prednost ovog sistema leži u činjenici da neće postojati naknade za procesuiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kupovina s obzirom na to da u plaćanje nisu uključene kreditne kartice.

CurrentC je dizajniran tako što skida novac sa tekućeg računa korisnika, a s obzirom na to da su iz jednačine uklonjene kreditne kartice, prodavnice iza novog sistema će nuditi ekskluzivne promocije kao dodatni podsticaj.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.