Oko 25% Amerikanaca poseduje tablet

Izvor: ITsvet.com, 06.Okt.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 25% Amerikanaca poseduje tablet

U izveštaju koji je objavljen juče od strane Pew Internet & American Life Project navodi se da četvrtina Amerikanaca poseduje tablet računar. U okviru ovih 25% obuhvaćeni su iPad i drugi tablet računari, a od ovog broja korisnika 52% njih koristi Apple uređaj dok se 48% odlučilo za Android bazirani tablet računar. Porast broj vlasnika tablet računara u poslednjih godinu dana drastično se povećao budući da je broj vlasnika tablet računara u poslednjih dvanaest meseci povećan za 68%. U toku prošle godine Apple je beležio 80% tržišnog udela ali Android uređaji velikom brzinom grabe napred.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

NHTSA je objavila da se broj smrtnih ishoda u saobraćaju povećao za 9%

Izvor: Moto.rs, 07.Okt.2012, 11:00

Ovi podaci prekinuli su petogodišnji trend smanjenja broja saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom. U toku prošle godine zabeležen je najmanji broj saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom u poslednjih 60 godina. U zvaničnom saopštenju Američke agencije za bezbednost u saobraćaju...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.