Oduzeti falsifikati Apple, Gucci od 1,6 mil. $

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzeti falsifikati "Apple", "Gucci" od 1,6 mil. $

San Huan -- Američki agenti u Portoriku oduzeli su skoro 10.000 proizvoda, uključujući falsfikate brendova kao što su "Apple", "Cartier", "Gucci", "BMW" i "Porsche".

Vlasti su saopštile da je između ostalog zaplenjen nakit, delovi automobila, medicinska oprema i elektronika u vrednosti od oko 1,6 miliona dolara.

Kako je navedeno, roba je zaplenjena u okviru operacije koja je trajala nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana na glavnom međunarodnom aerodromu u Portoriku.

Zvaničnici su saopštili da su prodavci iz Kine poslali proizvode, dodajući da niko nije priveden.

Zaplena dolazi nekoliko meseci nakon što su zvaničnici oduzeli 10.000 falsifikovanih lutaka Barbi koje su stigle iz Kine.
Pogledaj vesti o: Apple,   Porsche

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Portoriku zaplenjeni falsifikovani proizvodi u vrednosti od 1,6 miliona dolara

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2016

Američki agenti u Portoriku oduzeli su skoro 10.000 proizvoda, uključujući falsfikate brendova kao što su "Apple", "Cartier", "Guči", "BMW", "Porshe", u jednoj od najvećih akcija zaplene na ovom ostrvu...Vlasti su saopštile da je između ostalog zaplenjen nakit, delovi automobila, medicinska oprema...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.