Odložene isporuke iPada za inostranstvo

Izvor: B92, 16.Apr.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložene isporuke iPada za inostranstvo

Zbog velike potražnje za iPadom, Apple je objavio da mora da odloži isporuke za inostranstvo.

Izvor: Mikro




U izveštaju Applea se navodi:

"Iako smo isporučili više od 500.000 iPad tableta tokom prvih nedelju dana prodaje, potražnja je daleko veća nego što smo predviđali i svi su izgledi da ćemo ostati bez zaliha u toku neke od narednih nedelja, pošto će sve više ljudi videti uživo iPad i doći u dodir sa njim. Takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo primili veliki broj narudžbina za 3G model koji ćemo početi da isporučujemo krajem aprila.

Suočeni sa iznenađujuće veliko potražnjom u Americi morali smo doneti tešku odluku da odložimo isporuku iPada za inostranstvo i to za oko mesec dana, tačnije za kraj maja. Planiramo da 10. maja objavimo cene za inostranstvo i da počnemo da primamo narudžbine. Svesni smo da mnogi strani kupci čekaju da kupe iPad i da će biti razočarani ovom vešću, ali se nadamo da će razumeti da je razlog za to veliku uspeh iPada na tržištu."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.