Očekivana proizvodnja iPad Mini tableta

Izvor: ITsvet.com, 22.Avg.2012, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekivana proizvodnja iPad Mini tableta

Apple i njegovi snabdevači se suočavaju sa napornim periodom, ukoliko se glasine o predstavljanju iPad Mini modela pokažu tačnima. Proizvodni partneri ove kompanije će obezbediti 4 miliona jedinica malog tablet računara svakog meseca počevši od septembra meseca. Citirajući izvore iz lanca snabdevanja, navodi se da Apple namerava da proizvodi ovoliki broj uređaja sa ciljem zadovoljenja očekivanih zahteva od kupaca koji budu pomenuti uređaj kupovali u okviru sezone praznika. Proizvođači kompanije Apple već od juna meseca rade na novom tablet uređaju sa nekoliko stotina hiljada uređaja proizvedenih mesečno.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Očekivana prodaja Nexus-a 7 do kraja godine

Izvor: ITsvet.com, 22.Avg.2012

Kompanija Google bi mogla da proda između šest i osam miliona njihovih Nexus 7 tablet računara do kraja ove godine, navodi se u najnovijim procenama analitičara. To je gotovo duplo više nego tri miliona koliko je bilo očekivano da će Google prodati do kraja ove godine nakon što se ovaj uređaj...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.