Noviteti iz Applea stižu polovinom sledeće godine

Izvor: B92, 23.Dec.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noviteti iz Applea stižu polovinom sledeće godine

Apple je već pokrio gornji segment tržišta tableta, zahvaljujući svojoj iPad Pro seriji uređaja.

Predstavljanje dva nova iPad modela sledeće godine, koji stižu po nižoj ceni, moglo bi da poboljša ukupnu prodaju Apple tableta. Katergorija tableta generalno doživljava pad prodaje tokom poslednih nekoliko godina.

Očekuje se da će jedan od dolazećih Apple tableta biti iPad mini pete generacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Od pojave iPad mini modela četvrte generacije prošlo više od tri godine. Taj uređaj pokreće A8 procesor, koji je već tada bio zastareo. Ovo jasno ukazuje na to da je definitivno vreme za nadogradnju.

Novi iPad mini, koji bi trebalo da se pojavi tokom prve polovine 2019. godine, najverovatnije će krasiti poboljšani displej i tanji okviri.

Drugi novi iPad, koji se pominje u izveštajima, trebalo bi da bude osvežena verzija jeftinijeg iPad Apple modela, koji je predstavljen ranije ove godine. Taj uređaj bi trebalo da ima uže okvire i povećanu dijagonalu ekrana, sa sadašnjih 9.7 inča na 10 inča.

Tablet se očekuje tokom druge polovine naredne godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.