Novi autogol Applea

Izvor: B92, 02.Okt.2012, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi autogol Applea

Biće da Apple još nije završio sa izvinjavanjem.

Samo nekoliko dana nakon izgovorenog „žao nam je, krivi smo” zbog grešaka u aplikaciji za mape na iOS 6, Apple je priznao još jedan problem sa novim iPhoneom: ovoga puta reč je o bagu koji korisnicima Verizona preopterećuje saobraćaj preko 3G čak i kada su zakačeni za Wi-Fi.

Nakon što se po forumima rasula bujica negativnih komentara u vezi sa ovim problemom, Apple i Verizon su kreirali „zakrpu” >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da poprave bag.

Verizon je potvrdio za CNN Money da oštećeni vlasnici iPhonea neće morati da plaćaju za prekoračenje potrošenih gigabajta.

U međuvremenu je sajt 9to5Mac objavio da se i nekoliko korisnika AT&T mreže takođe žalilo na prekomernu potrošnju u prvih nekoliko nedelja od kako su kupili novi iPhone 5.

AT&T još uvek nije izdao zvanično saopštenje u vezi sa ovim.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.