Novi Sony tablet tanji nego iPad mini

Izvor: ITsvet.com, 24.Jan.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sony tablet tanji nego iPad mini

Sony-jev novi tablet je istinski tanak, tanji i od iPad mini modela. Reč je o 10.1“ Xperia Tablet Z modelu koji je debljine 6.9mm. Poređenja radi Mini model kompanije Apple je debljine 7.2mm. Takođe, ova model je mase samo 485 grama. Ovaj tablet karakteriše 1920x1200 piksela Reality Display ekran koji nije iste gustine piksela kao iPad 4 Retina ekran, ali je veoma blizak. Tablet pokreće 1.5GHz quad core Qualcomm Snapdragon procesor, poseduje podršku za 4G/LTE mreže, 8MP kameru sa pozadinski osvetljenim senzorom, a tu je i Android 4.1 operativni sistem. Cena ovog modela još uvek nije obelodanjena, a on bi se u prodaji u Japanu trebalo pojaviti u martu.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Surface Pro stiže 9. februara

Izvor: ITsvet.com, 25.Jan.2013, 11:18

Microsoft je najavio da će Surface Pro tablet računar ove kompanije u prodavnice stići 9. februara. Za razliku od Surface RT tableta, Pro verzija će moći da pokreće bilo koji Windows program. Surface Pro model karakteriše Intel Core i5 ili i7 procesor i bilo 64GB i li 128GB skladištenog prostora...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.