Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020, 21:02

Najpoznatiji tajni agent bi mogao zaobići bioskope

Striming servisi "Apple", "Netflix" i drugi zainteresovani su za otkup filma "No Time to Die", najnovijeg ostvarenja o Džejmsu Bondu koje je trebalo da bude prikazano u aprilu ove godine, što bi značilo da bi posljednji film popularne franšize mogao biti prikazan online. MGM, studio koji potpisuje produkciju filma, navodno je izgubio približno 50 miliona dolara zbog pomjeranja premijere ovog filma. Uprkos velikom finansijskom gubitku, portparol MGM kompanije tvrdi kako nemaju namjeru prodati film.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Novi James Bond film će završiti na Netflixu a ne u bioskopima?

Izvor: Domino Magazin, 27.Okt.2020, 12:33

Novi James Bond film će možda završiti na streaming servisima a ne u bioskopima. Tako bar govore novi izveštaji. Netflix ali i Apple pokušavaju da otkupe prava za prikazivanje filma No Time To Die čija premijera je ponovo odložena sada za april sledeće godine, odnosno čak godinu dana kasnije...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.