Najpouzdaniji proizvođači laptopova

Izvor: ITsvet.com, 30.Apr.2010, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpouzdaniji proizvođači laptopova

Najpouzdaniji laptopovi na tržištu su oni koji dolaze iz kompanija Asus, Toshiba i Sony, zatim slede oni iz kompanija Apple i Dell, navodi se u istraživanju kompanije Square Trade koje je bazirano na trogodišnjoj projekciji broja neispravnosti. Procenat nesipravnosti za laptopove kompanija Asus, Toshiba, Sony, Apple i Dell su 15.6, 15.7, 16.8, 17.4 i 18.3%, respektivno. Isti izveštaj navodi da su laptopovi sa najvećim procentom neispravnosti oni koji dolaze iz kompanija HP (25.6%), Gateway (23.5%), Acer (23.3%9 kao i Lenovo (21.5%). U prve tri godine posedovanja 31% vlasnika laptopova je prijavio neispravnost Square Trade-u.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

HP prodaje najneispravnije laptop računare

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Maj.2010, 14:39

NEW YORK - Najpouzdaniji laptopovi na tržištu su oni koji dolaze iz kompanija Asus, Toshiba i Sony. Za njima slede oni iz kompanija Apple i Dell, navodi se u istraživanju kompanije Square Trade koje je bazirano na trogodišnjoj projekciji broja neispravnosti.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.