Najbolje za kraj: Najavljen novi događaj, očekujemo Apple Silicon Mac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 19:49

Najbolje za kraj: Najavljen novi događaj, očekujemo Apple Silicon Mac (FOTO)

Predstavljanje iPhone 12 serije ipak nije sve što ćemo videti od Apple kompanije za ovu godinu.

Zvanično je, za 10. novembar u 19h po našem vremenu, najavljen i događaj "One more thing". Taj datum rezervisan je za live stream na zvaničnom YouTube kanalu kompanije iz Kupertina, a očekuje nas, verovatno, prilično uzbudljivo veče.

Verovatno ćemo na ovom događaju biti svedoci Apple Silicon Mac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << računara - prvih Mac uređaja sa čipsetom koji je Apple proizveo.

Mogli bismo da vidimo i osveženje celokupne MacBook serije, ovoga puta sa čipovima A14 serije, a tu očekujemo MacBook Air i MacBook Pro dijagonale ekrana 13 inča, ali i Macbook Pro od 16 inča.

Kako prenosi Bloomberg, neće biti značajnih promena u dizajnu, već će uglavnom biti u pitanju bolja optimizacija baterije i performansi. Što se tiče Apple Silicon Mac desktopa, Bloomberg ih još uvek ne očekuje.

One More Thing

What I’m expecting: The first Apple Silicon Mac(s)

What I’m hoping for: AirPods Studio… maybe AirTags. MacOSBig Sur finally launching?

Never gonna happen: Apple Mirrorless camera lol#AppleEvent pic.twitter.com/vpROuuzyJM

— Marques Brownlee (@MKBHD) November 2, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.