NIJE NI ON LUD: Mesi odbio saudijskih 500 miliona, ali će u Majamiju zaraditi još više

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 14:57

NIJE NI ON LUD: Mesi odbio saudijskih 500 miliona, ali će u Majamiju zaraditi još više

Zna šta radi.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi od naredne sezone nosiće dres Inter Majamija, a poznato je i koliko će zarađivati jedan od najboljeg igrača u istoriji.

Doskorašnjeg fudbalera Pari Sen Žermena pored 50 miliona koje bi trebalo da dobija od fudbala, očekuje procenat od prodaje televizijskih prava MLS lige na Epl uređajima. Dobiće i procenat od prodaje njegovih dresova u Interu iz Majamija, što će direktno da plaća Adidas. Mesi će, takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dobije mogućnost kupovine akcija kluba kad bude odlučio da završi igračku karijeru.

To znači, da će omaleni Argentinac u krajnjem zbiru zaraditi i više od 500 miliona evra po sezoni koje mu je ponudio saudijski Al Hilal.

🚨😳 Included in Lionel Messi's deal with Inter Miami:

➡️ Percentage on subscriptions to the MLS Season Pass from APPLE TV, paid directly by APPLE

➡️ Percentage of Inter Miami shirt sales, paid directly by Adidas

➡️ Possibility of acquiring an MLS franchise at the end of his… pic.twitter.com/liWC0wgDt8

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) June 7, 2023

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.