NE ZNATE NIŠTA, NEOBRAZOVANI STE, ĆUTITE! Komičar RAZVALIO sve prisutne da dodeli Zlatnog Globusa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZNATE NIŠTA, NEOBRAZOVANI STE, ĆUTITE! Komičar RAZVALIO sve prisutne da dodeli Zlatnog Globusa!

"

Komičar Riki Džervez sinoć je peti put bio voditelj dodele nagrade Zlatni globus i malo je reći da nije štedeo prisutne velikane Holivuda.

On je odmah na početku rekao da mu je to poslednji put da vodi dodelu nagrada i da ga je baš briga šta će misliti. Žervez je direktno prozvao i megakorporaciju Epl, rekavši da sada imaju svoju seriju, pod nazivom Jutarnji šou na televiziji.

- To je superiorna drama o važnosti dostojanstva i koliko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bitno raditi pravu stvar. I tu seriju je napravila kompanija koja rukovodi fabrikama sa dečijom radnom snagom u Kini - rekao je Džervez, i to pred prisutnim generalnim direktorom Epla, Timom Kukom.

Džervez je zabranio glumcima i režiserima i ostalima koji dobijaju nagrade da drže političke govore, jer nemaju prava na to.

- Vi radite za kompanije poput Epla, Amazona, Diznija... Kad bi Islamska država pokrenula Internet produkciju, odmah biste zvali svog agenta, zar ne? Dakle, ako večeras dobijete nagradu, ne koristite to kao platformu za politički govor. Vi niste u poziciji da držite lekcije javnosti, u vezi sa bilo čim. Vi ne znate ništa o stvarnom životu, većina vas je provela manje vremena u školi nego Greta Tunberg. Da zaključimo: uzmite vašu nagradicu, zahvalite svom agentu i vašem bogu i odj**ite! - kazao je Džervez.

On je potkačio i Leonarda Dikaprija zbog činjenice da i dalje izlazi sa znatno mlađim devojkama, rekavši da je film u kojem igra glavnu ulogu Bilo jednom u Holivudu toliko dug da je njegova pratilja sa kojom je došao na premijeru, kada se film završio, već bila suviše matora za njega.

- Daj čoveče, imaš skoro 50 godina! - zakucao ga je Džervez.

Čuveni britanski komičar je u uvodnom govoru prozvao i samu dodelu nagrada, rekavši da je dosadna i potpuno besmislena i da će teško izdržati tri sata, koliko traje Zlatni globus.

Inače, između ostalih, Bred Pit je dobio Zlatnog globusa za sporednu ulogu u filmu Bilo jednom u Holivudu, a Tom Henks, koji baš i nije bio oduševljen Džervezovim šalama, nagradu za životno delo.

TUGA: Sloba posvetio novogodišnji nastup pokojnom ocu, a kad čujete KOJU PESMU je zapevao njemu u čast NAJEŽIĆETE SE (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.