Microsoft Surface RT testovi

Izvor: ITsvet.com, 26.Okt.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft Surface RT testovi

Na internetu su počele da se pojavljuju različite recenzije Microsoft Surface RT uređaja i ono što je interesantno je da su zaključci prilično raznoliki. Dok se većina recenzenata slaže da ovaj uređaj donosi pozitivne stvari na tržište. Kada je reč o negativnim stvarima, većina se odnosi na Windows RT operativni sistem kao i nepostojanje dostupnih aplikacija za novu platformu. Neki smatraju da je ovaj uređaj bolji od Apple i drugih konkurenata. Operativni sistem je ste za sada prepun bugova, ali to je i bilo za očekivati obzirom da je ovo prva edicija operativnog sistema za tablet računare kompanije Microsoft. U svakom slučaju, dodatne recenzije će se ređati.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Surface pre Windows 8-a OS

Izvor: ITsvet.com, 27.Okt.2012, 14:33

Microsoft je počeo sa isporukom njihovog prvog Surface tablet računara, nekoliko dana pre objavljivanja njihovog novog operativnog sistema. Na ovaj način biće obeležen Microsoft-ovog ulaska na tržište PC hardvera, nakon čega će postati konkurent drugim proizvođačima računara. Surface sa Windows...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.