MacBook Pro 15

Izvor: NC magazin, 14.Apr.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MacBook Pro 15"

Oni koji su imali priliku da bace pogled na novi MacBook Pro koji je zvanično predstavljen krajem februara ove godine verovatno su se zapitali šta je tu novo. Iz Apple-a su odlučili da zadrže uspešno rešen dizajn, a i zašto bi menjali nešto što je gotovo savršeno?

Sa estetske strane nećete primetiti nikakve promene, osim ako imate veoma izraženu moć zapažanja. Ova mašina je i dalje smeštena u isto ono elegantno i čvrsto unibody aluminijumsko kućište, tastatura je još uvek najbolja u klasi, kao i multitouch trekped, ekran je standardna glossy varijanta, portovi su isti. Zapravo treba se zaista dobro zagledati da biste primetili šta je tu drugačije, a evo u čemu je stvar. Iznad Mini Display porta ćete primetiti mali znak u obliku munje koji je oznaka za Thunderbolt. To ne znači da nećete moći da taj port koristite kao Display Port izlaz, već da može da posluži u obe svrhe. Druga stvar je što je SD slot sada SDXC slot i to je to kada je u pitanju spoljašnjost.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.