Lenovo Ultrabook tanji od MacBook Aira

Izvor: ITsvet.com, 05.Sep.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo Ultrabook tanji od MacBook Aira

Kompanija Lenovo je ušla u priču nazvanu Ultrabook računari najavljujući novi IdeaPad model za koji ova kompanija navodi da je tanji nego čuveni Apple MacBook Air model. IdeaPad U300S ima 13.3“ ekran i najtanji je laptop računar na tržištu. Ovaj model je debljine samo 1.49cm i teži 0.99kg. Model U300S se isporučuje sa izborom Intel procesora male snage. Ovaj model obezbeđuje do osam časova trajanja baterije tokom aktivnog korišćenja i 30 časova rada u režimu mirovanja. Početna cena ovog modela će biti $1200 kada on počne se isporučuje sredinom oktobra na matičnom tržištu, odnosno u novembru kada bude globalno dostupan.
Pogledaj vesti o: Apple,   Lenovo

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Lenovo Ultrabook tanji od MacBook Aira

Izvor: LaptopSvet.com, 06.Sep.2011, 12:15

Kompanija Lenovo je ušla u priču nazvanu Ultrabook računari najavljujući novi IdeaPad model za koji ova kompanija navodi da je tanji nego čuveni Apple MacBook Air model. IdeaPad U300S ima 13.3“ ekran i najtanji je laptop računar na tržištu. Ovaj model je debljine samo 1.49cm i teži 0.99kg....

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.