LaCie USB Type-C mobilni drive

Izvor: ITsvet.com, 11.Mar.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LaCie USB Type-C mobilni drive

Sada kada je novi Apple 12 inčni MacBook na tržištu proizvođači periferija mogu da se utrkuju ko će kreirati novu dodatnu oprmeu koja će odgovarati ovom laptop računaru bez ventilatora koji karakteriše USB Type C opcija za povezivanje. Kompanija LaCie e najavila update za svoju Porsche Design Mobile Drive liniju. Ovaj proizvođač skladištenih rešenja koji je u vlasništvu kompanije Seagate je najavio portabl hard drive-ove koji će uskoro posedovati USB Type-C konektor. Novi drive-ovi će biti dostupni u kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB i očekuje se da će se u prodaji naći pre kraja juna meseca.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Novi Western Digital HDD

Izvor: ITsvet.com, 11.Mar.2015

Kompanija Western Digital je predstavila nove hard drive-ove za centre podataka za koje tvrdi da nude najnižu moguću potrošnju energije kada je reč o 3.5 inčnim hard drive-ovima visokog kapaciteta koji su dostupni danas na tržištu. WD Re+ familija hard drive-ova obezbeđuje do 6TB kapaciteta za...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.