Ko izgubi AirPod slušalice, plaća ih po nižoj ceni

Izvor: Radio 021, 17.Dec.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko izgubi AirPod slušalice, plaća ih po nižoj ceni

Apple će naplaćivati zamenu novih bežičnih AirPod slušalica koje korisnici izgube po ceni od 85 dolara.

Male bežične slušalice koje su se konačno našle u prodaji po ceni od 159 dolara, lako se gube, jer su veoma lagane. Međutim, kompanija je potvrdila da će se u slučaju gubljenja, zamenske dobijati po ceni od 85 dolara i da će korisnici za taj novac dobijati i novi punjač.

Iako AirPods funkcionišu nezavisno jedna od druge, one se zajedno čuvaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u posebnoj kutiji koja služi kao punjač.

Kompanija će servisirati baterije u AirPods ili njihovim kutijicama po ceni od 55 dolara posle isteka jednogodišnje garancije.

Apple nije osmislio tehnologiju koja bi mogla da pronađe izgubljene slušalice, kao što je to slučaj s telefonima i aplikacijom "Find My iPhone".

Autor: B92
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.