Ko čeka, dočeka - MacBook Air 2018 [podcast, foto]

Izvor: B92, 28.Dec.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko čeka, dočeka - MacBook Air 2018 [podcast, foto]

Apple je spojio staru i novu verziju narodne mudrosti, ko je čekao novi MacBook Air dočekao ga je osedevši.

Na prvi pogled isti, ali na mnogo načina različit, novi MacBook Air mašina je koja nastavlja gde je prethodni stao definišući svoj segment ne samo u Appleovom, već i u dvorištu celog tržišta ultra prenosivih laptopova.

U minutima koji slede poslušajte kako se novi Air pokazao pred zahtevima koje bi svakodnevni zadaci kod kuće i u kancelariji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred njega stavili.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju!

MacBook Air 2018 na test ustupli Sistem:i, Apple Solution Expert.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.