Jak i lak

Izvor: S media, 07.Nov.2010, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak i lak

ViewSonic, jedna od vodećih kompanija na polju dizajna i proizvodnje vrhunskih LCD monitora predstavila je kupcima u Srbiji zanimljiv model ultraprenosnog računara „ViewBook 130“ koji se odlikuje nestvarno tankim linijama, dugim trajanjem baterije i skoro potpunim odsustvom grejanja.

Uz perfektan kvalitet slike 13.3“ LED ekrana težak je samo 1.5 kilograma, a uz bežično umrežavanje i opciju za 3G modem predstavlja idealnog saputnika!

Baterija može da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izdrži pet časova, ima moćan hardver na bazi Intelove Centrino tehnologije, a cena je pet puta manja od Apple modela i upola niža od klasičnih notebook uredaja iste klase!
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.