U Kini tuča zbog Eplovog ajfona!

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kini tuča zbog Eplovog ajfona!

U Eplovoj (Apple) prodavnici u Pekingu potukli su se prodavac i kupac, a slučajni prolaznik dobio je flašu u glavu. Osoblje je bilo primorano da zatvori prodavnicu na nekoliko sati.

U pomami i atmosferi groznice sevnule su i pesnice izmedju "inostranog" pripadnika Eplovog osoblja i jednog kineskog kupca, izjavio je očevidac Vang Ming, koji je prolazeći pored poprišta dobio flašu u glavu, prenosi agencija Asošijeted pres (AP).

Prema rečima portparolke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Epla za Kinu, Kerolin Vu, "prodavnica je bila zatvorena na nekoliko sati nakon što je grupa ljudi, koja je bila ispred nje, počela da se ponaša nekontrolisano".

- Osoblje je bilo prinudjeno da zaštiti sebe i svoje kupce tako što je zatvorilo vrata prodavnice i sprečilo tu grupu da udje. Bezbednost kupaca i našeg osoblje naš je glavni prioritet, rekla je Kerolin Vu, odbivši da pruži više detalja o ovom dogadjaju, koji se dogodio u subotu.

Na nekim kineskim vebsajtovima se moglo pročitati da je tom prilikom bilo troje ili četvoro povredjenih.

Bon Džovi: Epl ubio muziku!

"Epl" ispravio bag sa praćenjem

"Samsung" kopira Ajfon i Ajped ?

Vang Ming je izašao iz prodavnice i "zaradio je" duboku posekotinu na čelu kada ga je, dok je prolazio kraj prodavca i potencijalnog kupca koji su se tukli, pogodila flaša u glavu.

Potražnja za ajfonovima i ajpedovima u Kini je velika, a tuča je izbila zbog kupovine najnovijeg belog "ajfona 4" (iPhone 4).

Epl je u januaru prijavio da od 321 njegove prodavnice u svetu najbolji prihod i promet imaju one u Kini, a najviše se prodaju ajfonovi i ajpedovi.

(Beta-AP)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I krv pala zbog iPhona

Izvor: Mondo, 09.Maj.2011

U Apple prodavnici u Pekingu potukli su se prodavac i kupac - jedan od brojnih koji su nagrnuli da kupe beli iPhone 4, zbog čega je prodavnica bila zatvorena nekoliko sati.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.