HomeKit neće biti odložen

Izvor: ITsvet.com, 17.Maj.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HomeKit neće biti odložen

Nedavno su se pojavile informacije da će Apple odložiti predstavljanje njihove dugo očekivane HomeKit platforme. Iako kompanija nikada nije objavila tačan datum predstavljanja pomenute platforme, očekivalo se da će se ona na tržištu pojaviti sredinom leta, u toku juna ili jula. Ipak, sve je veći broj glasina koje ukazuju na to da će korisnici morati da sačekaju do avgusta ili septembra da bi uživali u HomeKit platformi. Povodom tih glasina oglasio je i zvanični predstavnik kompanije Apple koji je u potpunosti odbacio takve navode, naglašavajući da veliki broj partnera rade na HomeKit projektu te da će platforma biti dostupna u toku narednog meseca.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Objavljeni PC zahtevi za Oculus Rift

Izvor: ITsvet.com, 18.Maj.2015, 13:06

Oculus VR je objavio zahteve za Oculus Rift koji će se na tržištu pojaviti u toku prvog kvartala naredne godine. Ono što svi zainteresovani korisnici moraju imati jeste Intel Core i5-4590 ili ekvivalentan model, zajedno sa NVIDIA GeForce GTX 970 ili AMD Radeon R9 290 i 8GB rama ili više, ukoliko...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.