HTC One X stigao u Telenor

Izvor: B92, 17.Apr.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC One X stigao u Telenor

Predstavljen u februaru na MWC sajmu, HTC One X stiže i na domaće tržište.

Trenutno najveći deo "buzza" na smartfon tržištu odlazi na Apple i Samsung. Iako je, čini se, do nedavno HTC mnogima bio sinonim za Android uređaj, poslednjih par kvartala situacija im nije išla na ruku, te se željno iščekivalo ono što će HTC predstaviti u februaru na sajmu u Barseloni.

A predstavljeni uređaji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po mnogima, govore da se HTC ne predaje lako.

HTC One X jedan je od trojke predstavljene u Barseloni (pored njega i One S i One), koji je od sada dostupan i na našem tržištu.

Radi se o 4,7-inčnom modelu sa unibody konstrukcijom izrađenom od polikarbonata, sa 4-jezgarnim procesorom Tegra 3 na 1,5GHz, a radi na najnovijoj verziji Androida sa najnovijim Sense 4 interfejsom.

HTC Product menadžer, Marko Savković, rekao je na današnjoj konferenciji povodom dolaska ovog modela u okviru Telenor ponude, da One X postavlja nove standarde na smatrfon tržištu, te da ovaj model, pored hardverskih specifikacija iz ponude izdvaja autentičan zvuk, za šta je zadužena Beats tehnologija, i neverovatna kamera rezolucije 8megapiksela sa Image Sense tehnologijom koja omogućava performanse koji nemaju drugi smartfoni na tržištu.

Među njima su i vreme pravljenja fotografija, 0,7 sekundi za prvu i 0,2 sekunde za svaku sledeću, dual shatter tehnologija(možete snimati video i uporedo praviti fotografije) i Smart Flash sa pet nivoa osvetljenja.

Uz 32GB memorije, korisnici ovog uređaja dobijaju na korišćenje i 25GB na Dropboxu, jednom od najpopularnijih servisa za skladištenje podataka.

„Čast nam je što paralelno sa ostatkom evropskog tržišta možemo da premijerno predstavimo HTC One seriju telefona koja je izuzetna po svom dizajnu i performansama, posebno kada su u pitanju kamera i zvuk", izjavio je Marko Savković, HTC Product menadžer.

Telefon je u Telenoru dostupan u beloj i tamno sivoj boji, uz Prenesi i surfuj pakete i to: Prenesi i surfuj 3000 – 12 mesečnih rata po 1.490 RSD Prenesi i surfuj 2000 - 12 mesečnih rata po 3.080 RSD Prenesi i surfuj 1000 - 12 mesečnih rata po 4.080 RSD

Ostale cene pogledajte na zvaničnom sajtu.

Hoće li ovo možda biti vaš sledeći telefon?
Pogledaj vesti o: Samsung,   Android

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.