Izvor: Blic, 04.Okt.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl napada Epl. Evo šta su njihovi aduti

Za manje od sat vremena počinje velika godišnja Gugl konferencija. Očekuje se da će biti predstavljeni novi telefoni koji će biti deo Pixel brenda ali i Nexus tablet ili pak manji apdejt na Pixel Chromebooks-u.

Ono što dobro upućeni izvori tvrde je a stižu dva nova Gugl premijum smartfona. Oni bi trebalo da imaju potpuno novi softver, Gogle Assistent (kao pandam za Eplov Siri) ali i neograničenu memoriju na klaudu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Poput novog ajfona, trebalo bi da ova dva modela budu kao Piksel i Piksel XL, sa ekranom od 5.2 odnosno 5.5 inča.

Prema nekim nagađanjima Gugl bi mogao i da izađe sa informacijama o Andromeda, novom operativnom sistemu koji bi trebalo da približi Android i Chrome operativni sistem. Uz to, ulaze i u konkurenciju virtuelne realnosti i navodno će ponuditi Daydream VR platformu.

Ono što su zvanično najavili jeste samo to da će današnja konferencija biti za pamćenje, kao i kada je Android predstavljen pre osam godina. Svetski mediji ocenjuju da Gugl pokušava da postane novi EpL.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Gugl napada Epl. Evo šta su njihovi aduti

Izvor: Blic, 04.Okt.2016

Počela je velika godišnja Gugl konferencija. Očekuje se da će biti predstavljeni novi telefoni koji će biti deo Pixel brenda ali i Nexus tablet ili pak manji apdejt na Pixel Chromebooks-u...Ono što dobro upućeni izvori tvrde je a stižu dva nova Gugl premijum smartfona. Oni bi trebalo da imaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.