Gugl Italiji vraća 306 miliona evra

Izvor: EurActiv Srbija, 04.Maj.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl Italiji vraća 306 miliona evra

Internet gigant Gugl prihvatio je da plati 306 miliona evra zaostalih poreza Italiji, saopštile su 4. maja italijanske poreske vlasti, koje su već uspele da nateraju proizvodjača elektronike Epl (Apple) da plati porez za profit ostvaren u Italiji, a sada se spremaju da na to primoraju i trgovca preko interneta Amazon.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google mora da plati 306 miliona evra poreza u Italiji

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2017

Google je saopštio da će platiti 306 miliona evra za rešavanje poreskog spora u Italiji, gde se našao pod krivičnom istragom jer je profit iz ove zemlje prijavio u Irskoj...Posle sličnog poravnjanja na koje je pristala kompanija Apple 2015. godine, italijanska poreska uprava saopštila je da je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.