Grafičko unapređenje za Mountain Lion

Izvor: ITsvet.com, 06.Avg.2012, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafičko unapređenje za Mountain Lion

Za Mountain Lion obezbeđeno je unapređenje grafike koje je pored očiglednih unapređenja na polju prikaza i grafike donelo i unapređenje brzine rada ovog operativnog sistema. Rezultati nedavno izvršenog testiranja pokazali su povećanje performansi od 10% u odnosu na prethodnu verziju. Pomenuta unapređenja obezbedila su veću brzinu rada trenutnog hardvera a izmene su postavile i osnovu za kompaniju Apple tako da ona može obezbediti i blagovremeni update za OS X OpenGL podršku, što takođe može obezbediti bolju grafiku u budućem periodu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Mountain Lion utiče na baterije

Izvor: ITsvet.com, 07.Avg.2012, 12:02

Veliki broj korisnika Mac računara je prijavio da je instaliranje OS X 10.8 (Mountain Lion) verzije operativnog sistema izazvalo drastično smanjenje trajanja baterije na MacBook Pro i Air modelima. Ovi korisnici su počeli da prijavljuju probleme na svojim Apple računarima na Apple forumima za podršku...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.