Google Maps za iOS vrlo popularan

Izvor: ITsvet.com, 23.Dec.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Maps za iOS vrlo popularan

Nedavno predstavljanje Google Maps za iOS 6 značajno je povećao broj korisnika koji su prešli na ovu verziju iOS. MoPub navodi da je zabeležen porast prihvatanja iOS 6 za 29% u roku od pet dana nakon predstavljanja nove verzije Google Maps. Samo sedam sati nakon što je Google objavio njihove nove Maps prilagođene za iOS 6, ova aplikacija je postala najpopularnija besplatna aplikacija u okviru Apple prodavnice aplikacija. Nakon 48 sati od objavljivanja, deset miliona iOS 6 korisnika je preuzelo Google Maps. MoPub je podatke sakupio sa više od 12.000 iOS aplikacija koje podržava.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Raste broj iOS6 korisnika

Izvor: ITsvet.com, 24.Dec.2012, 10:51

Svi već znamo za fijasko koji su Apple mape doživele kada je reč o iOS6 operativnom sistemu i znamo da je Apple odlučila da vrati Google Maps softver da može da se koristi sa ovim operativnim sistemom. Ono što je takođe veoma interesantno je da od kako su Google mape ponovo postale dostupne za...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.