Godišnjica smrti legendarnog Stiva Džobsa

Izvor: Blic, 05.Okt.2012, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnjica smrti legendarnog Stiva Džobsa

Pre godinu dana je preminuo Stiv Džobs, izvršni direktor i suosnivač američkog informatičkog giganta “Epla”.

Epl” je nastavio uspešno da korača putem kojim ga je poveo Džobs, ali njegova jedinstvena harizma veoma nedostaje, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Džobsov govor 2005. godine na univerzitetu “Stenford” je za mnoge najbrilijantniji testament čoveka koji je promenio tehnološku industriju.

Pre neki dan je i direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << američke informatičke kompanije “Orakl” Lari Elison govorio u jednoj od emisija na američkom TV kanalu CNBC o svom velikom prijatelju Džobsu.

“Stiv Džobs je nezamenljiv u industriji i kao prijatelj”, istakao je Elison.

On je naglasio i da veoma poštuje kompaniju “Epl” i njenog čelnika Tima Kuka, ali je ponovio da je Džobs nezamenljiv.

“Izgubili smo nešto veliko, on je bio naš Edison, naš Pikaso, ne postoji niko kao on, “Epl” će nastaviti da napreduje, ali ne kao kada je Stiv tu bio”, zaključio je Elison.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezamenjivi Stiv Džobs

Izvor: Kurir, 05.Okt.2012

Epl je nastavio uspešno da korača putem kojim ga je poveo Džobs, ali njegova jedinstvena harizma veoma nedostaje..VAŠINGTON - Pre godinu dana je preminuo Stiv Džobs, izvršni direktor i suosnivač američkog informatičkog giganta "Epla"..."Epl" je nastavio uspešno da korača putem kojim ga je...

Nastavak na Kurir...

“Epl” obilježio godišnjicu Džobsove smrti

Izvor: Capital.ba, 05.Okt.2012

KUPERTINO, “Epl” je danas odao poštu video porukom Stivu Džobsu, suosnivaču i lideru ove velike tehnološke kompanije, koji je preminuo prije godinu dana. “Stivov odlazak prije godinu dana bio je ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.