Evo šta Apple planira nakon iPhonea 8

Izvor: B92, 06.Jul.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta Apple planira nakon iPhonea 8

U poslednjih nekoliko godina, Apple bi predstavio novi iPhone, kao i prošlogodišnji redizajnirani flegšip uređaj, koji bi nosio oznaku “S”.

Prošle godine, prilikom predstavljanja iPhonea 7, Apple se udaljio od tradicije jer je izostao radikalno nov dizajn.

Kompanija zato planira da u naredne dve godine nadoknadi ovo odstupanje, piše Nikkei.

Apple će u 2018. najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstaviti tri nova iPhonea sa OLED ekranima, s obzirom na to da su se njegovi dizajneri već bacili na posao.

Pošto nestašica Samsungovih OLED ekrana trenutno remeti Appleove planove proizvodnje iPhonea 8 (najverovatnije će kasniti isporuka 3-4 miliona uređaja), kompanija će se najverovatnije okrenuti saradnji sa Foxconn's Sharpom, koji je u međuvremenu povećao proizvodnju ove komponente.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.