Epl ponovo otvara prodavnice, a evo gde prvo

Izvor: B92, 04.Maj.2020, 15:16

Epl ponovo otvara prodavnice, a evo gde prvo

Beč -- Poznati svetski koncern Epl otvoriće sutra u Beču svoju prvu prodavnicu u Evropi, nakon što su bile zatvorene zbog pandemije koronavirusa.

Epl je širom sveta zbog pandemije privremeno zatvorio sve svoje prodavnice, a u međuvremenu ponovo su otvorene u Kini i Južnoj Koreji.

U Evropi Epl će prvu svoju prodavnicu ponovo otvoriti u Beču, gde su austrijske vlasti već odmakle u popuštanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mera i pokretanja privrede.

"Radujemo se da od utorka možemo ponovo da pozdravimo posetioce u našoj prodavnici u centru Beča. Nedostajali su nam klijenti i radujemo se da im ponudimo našu pomoć", poručuje Epl.

Najavljeno je da će prodavnica biti otvorena uz dodatne mere bezbednosti, uključujući socijalno distanciranje i prilagođeno radno vreme, kako bi se osigurali da klijenti i zaposleni ostanu zdravi.

Tako će prodavnica Epla u pešačkoj zoni Kertnerštrase raditi od 11 do 18 časova.

Ispred ulaza nalaziće se osoblje koje će zahtevati od kupaca da nose zaštitne maske prilikom ulaska u radnju, a uz to će biti merena i temperatura.

I broj osoba koje ulaze u radnju biće ograničen, na onaj broj koji dozvoljava držanje razmaka od najmanje dva metra između kupaca.

U središtu pažnje biće pomoć i servis za postojeće korisnike, koji imaju probleme sa nekim od Eplovih proizvoda.

Ko bude želeo da kupi neki proizvod, moraće da računa na nešto duže čekanje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TEHNOLOŠKI GIGANT PONOVO OTVARA PRODAVNICE U Evropi prvo u Beču

Izvor: Blic, 05.Maj.2020, 09:05

Poznati svetski koncern Epl otvoriće danas u Beču svoju prvu prodavnicu u Evropi, nakon što su bile zatvorene zbog pandemije korona virusa. Epl je širom sveta zbog pandemije privremeno zatvorio sve svoje prodavnice, a u međuvremenu su ponovo otvorene u Kini i Južnoj Koreji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.