Epl otvara prodavnicu u Dubajiu

Izvor: Blic, 19.Maj.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epl otvara prodavnicu u Dubajiu

Američki Epl priprema se da otvori svoju prodavnicu u Dubaiju, objavio je list KT Times koji citira anonimne izvore upoznate sa tim slučajem.

Prodavnica je trenutno u izgradnji u okviru jednog od najvećih trgovinskih centara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima - "Mol ov di Emirejts".

Prostor trenutno iznosi oko 4.600 kvadratnih metara, preneo je danas francuski list Figaro u svom veb izdanju. On bi mogao da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otvoren u avgustu.

KT navodi i drugi projekat Epl stora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, on se nalazi u trgovinskom centru YM (Yaš Mall) u Abu Dabiju. To bi bile prve dve prodavnice Epla na Bliskom istoku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Apple otvara prodavnicu u Dubaiju?

Izvor: B92, 19.Maj.2015

Američki Apple priprema se da otvori svoju prodavnicu u Dubaiju, objavio je list Khaleej Times (KT)...Prodavnica je trenutno u izgradnji u okviru jednog od najvećih trgovinskih centara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima - Mall of the Emirates. Prostor trenutno ima površinu od oko 4.600 kvadratnih metara...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.