Dikaprio kao Stiv Džobs, Bojl režira?

Izvor: B92, 22.Apr.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikaprio kao Stiv Džobs, Bojl režira?

Leonardo Dikaprio bi mogao da glumi Stiva Džobsa u novom filmu o životu pokojnog lidera kompanije Epl, a iako se ranije govorilo o Dejvidu Finčeru, iza kamere će navodno sedeti Deni Bojl.

"Holivud riporter" navodi da "Sonijev" studio okuplja ekipu i da trenutno pregovara sa dvojcem koji je poslednji put sarađivao pre 14 godina na ne toliko ubedljivom delu "Plaža" (The Beach).

Namera studija je da napravi "pravi film o životu ikone Epla", nakon osporavanog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Džobsa" sa Eštonom Kučerom, a podlogu predstavlja tekst koji je scenarista Aron Sorkin ("Društvena mreža") radio prema biografskoj knjizi Valtera Isaksona.

Kako je ranije objavljeno, snimanje neće početi pre kraja godine, a fokus scenarija će navodno biti na "tri posebna događaja u Džobsovom životu, koja su prethodila prezentacijama najvećih proizvoda kompanije".
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.