Da li koristite AI asistenta? (Anketa)

Izvor: SaznajNovo.com, 14.Maj.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li koristite AI asistenta? (Anketa)

AI asistenti polako ulaze u našu svakodnevnicu, sve su pametniji i mogu izvršiti sve kompleksnije radnje. Sve više uređaja ih podržava i sve je izvesnije da ćemo ih imati svuda oko nas u skorijoj budućnosti.
Na tržištu trenutno imamo nekoliko vodećih glasovnih asistenata: Google Assistant, Apple Siri, MS Cortana, Amazon Alexa, Samsung Bixby. Od svih njih najnapredniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << je svakako Google Assistant – detaljnije.
Lično koristim Google asistenta preko telefona i Googl Home zvučnika svakodnevno tokom celog dana. Najviše ga koristim za kontrolisanje električnih uređaja po kući, ali i za proveru vremenske prognoze, puštanje video sadržaja na TV-u preko Chromecast-a, i slično.
Kakva je situacija kod vas što se tiče AI asistenata? Da li koristite neki, i ako da – koji? U komentaru možete napisati za šta najviše koristite AI asistenta.

Da li koristite AI asistenta?



Da, Google Assistant




Da, Alexa Assistant




Da, Samsung Bixby




Da, Apple Siri




Ne koristim




Drugo (napiši komentar)




















Glasaj
Dodaj komentar | Ostale ankete




Link do članka - Da li koristite AI asistenta? (Anketa)

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.