DOGAĐAJ GODINE: Novi Ajfoni stižu 12. septembra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGAĐAJ GODINE: Novi Ajfoni stižu 12. septembra (VIDEO)

Mnogo novina.

Epl (Apple) je poslao pozivnice za svoj najvažniji događaj godine – predstavljanje novih Ajfona koje će se održati u Apple Parku u Kapertinu za nešto manje od dve nedelje.

Najvažniji ivent Eplove poslovne godine, predstavljanje nove generacije uređaja zbog kojeg su postali najbogatija kompanija na svetu, Ajfona, tradicionalno se održava početkom septembra. Ove godine kao datum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za veliko predstavljanje odabrana je sreda, 12.9., a događaj će započeti u 19 časova po srpskom vremenu.

U Steve Jobs Theateru u sklopu novog sedišta kompanije, Apple Parka, posetiocima, zaposlenima i novinarima biće predstavljena vrlo verovatno tri nova Ajfona – dva naslednika modela X s OLED ekranima (mogućih naziva XS, X Plus ili neke slične kombinacije), kao i "jeftiniji" uređaj sa LCD ekranom. Sva tri nova modela trebalo bi da imaju ekran poput onoga na X-u, dakle od ivice do ivice, s prepoznatljivim nočem, Face ID autentikacijom korisnika putem lica i bez fizičkog Home dugmeta.

Istovremeno bi Epl mogao da predstavi i novu generaciju MacBooka, Apple Watch 4. generacije, kao i nove iPad Pro modele. Prema dosadašnjem običaju, nedugo nakon ovog događaja trebalo bi javno da postanu dostupne i najnovije verzije iOS-a i macOS-a.

Pozivnica za ovogodišnje veliko predstavljanje ne otkriva previše – grafika koja prikazuje krug i tekst "Gather round" (okupimo se) referenca su na novo sedište Epla, dok neki bakreno zlatnu boju teksta na pozivnici tumače kao naznaku dodavanja nove boje u ponudu flagship modela novog Ajfona. Kako bilo – do otkrivanja svih detalja treba pričekati nešto manje od dve nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Procurile slike novog ajfona pre zvaničnog predstavljanja

Izvor: B92, 31.Avg.2018

Dve nedelje pre nego što će Epl predstaviti svoje nove proizvode, 9to5Mac objavio je fotografije novih uređaja. Već smo navikli na ovakav razvoj situacije, ali ljudi vole velika Eplova "curenja" pa im treba izaći u susret.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.