Corsair DDR3 memorija za Apple uređaje

Izvor: ITsvet.com, 24.Avg.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Corsair DDR3 memorija za Apple uređaje

Kompanija Corsair je najavila izdavanje nove Mac-friendly DDR3 memorije, 4GB modula i 8GB dual channel opreme koja se može koristiti sa Apple iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook i MacBook Pro modelima. Nova SO-DIMM memorija radi na 1066MHz sa 7-7-7-20 latencijom i pri naponu od 1.5V. Mac računari su često izbor kada je u pitanju video distribucija, editovanje fotografija i grafički dizajn, odnosno primene koje zahtevaju mnogo memorije. Sa širokim spektrom kompatibilnosti i podrškom za različite tipove uređaja nova Mac memorija je pametno ulaganje. Cena modula kapaciteta 4GB je $45 dok 8GB oprema košta $85.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Corsair DDR3 memorija za Apple uređaje

Izvor: LaptopSvet.com, 25.Avg.2011, 13:25

Kompanija Corsair je najavila izdavanje nove Mac-friendly DDR3 memorije, 4GB modula i 8GB dual channel opreme koja se može koristiti sa Apple iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook i MacBook Pro modelima. Nova SO-DIMM memorija radi na 1066MHz sa 7-7-7-20 latencijom i pri naponu od 1.5V. Mac računari su često...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.