Bubreg za iPad 2

Izvor: Domino Magazin, 02.Jun.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bubreg za iPad 2

Da, da, znamo da biste i vi KAO dali bubreg, ali ovo se zaista i dogodilo!

Već smo vam objasnili da zaljubljenici u Apple imaju isti ugođaj kao narkomani ili vernici, a sada stiže i bizarni epilog ove zavisnosti.

Mladi Kinez je menjao bubreg za novi iPad. Nesrećni Zheng iz grada Huaishan ima samo 17 godina i bubreg manje. Zato je ipak kul u društvu.

"Hteo sam iPad 2, ali nisam imao novca. Onda se javio diler preko Interneta i pitao da li sam spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << da prodam bubreg za 3,000 dolara", objašnjava Zheng.

Njegovi roditelji nisu imali pojma šta je on uradio, a saznali su tek kada mu se zdravlje pogoršalo. Doktori kažu da će se glupavi klinac oporaviti i živeti manje-više normalnim životom. Šta reći!

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodao bubreg da bi kupio “Ajped”

Izvor: Capital.ba, 03.Jun.2011, 14:58

PEKING, Sedamnaestogodišnji Kinez odlučio je da proda bubreg za 20.000 juana kako bi mogao da kupi Ajped, piše Šangaj Dejli. 'Želio sam da kupim Ajped 2, ali nisam imao dovoljno novca', rekao je dječak pod nadimkom Zheng, koji živi u gradu Huaishanu. 'Posrednik me je kontaktirao preko interneta...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.