Bil Gejts: Ljude frustrira iPad

Izvor: B92, 07.Maj.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil Gejts: Ljude frustrira iPad

Predsednik Microsofta, Bil Gejts, izjavio je za CNBC da softverski gigant planira da uđe na tržište tableta kojim najvećim delom dominira Apple, zato što smatra da su korisnici iPada frustrirani.

Personalni računari su i dalje ozbiljan biznis ali polako postaje da bude sve teže povući jasnu granicu između tableta i personalnih računara.

„Sa Windowsom 8 Microsoft pokušava da zauzme deo tržišta kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dominiraju uređaji poput iPada, Međutim, veliki deo tih korisnika je frustriran. Ne mogu da kucaju. Ne mogu da prave dokumente. Zato želimo da im pružimo nešto sa svim prednostima tableta ali i sa svim mogućnostima na koje su navikli kod personalnih računara“, izjavio je Gejts.

„Ukoliko imate Surface ili Surface Pro, imate prenosivost tableta ali i prednosti tastature i Microsoft Officea za PC“, zaključio je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bil Gejts: Ajped frustrira korisnike

Izvor: Radio 021, 08.Maj.2013, 10:31

Predsednik kompanije Majkrosoft, Bil Gejts, izjavio je da softverski gigant planira da uđe na tržište tableta kojim najvećim delom dominira Epl, zato što smatra da su korisnici "Ajpeda" frustrirani.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.