BELGRADE MONUMENTAL: Za besplatnu turu Beogradom i piće u omiljenom lokalu

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Avg.2023, 20:01

BELGRADE MONUMENTAL: Za besplatnu turu Beogradom i piće u omiljenom lokalu

Korisnici besplatno preuzimaju aplikaciju putem Google Play ili Apple store servisa, a biranjem regiona Beograda u aplikaciji mogu pronaći 300 mapiranih spomenika i za svaki od njih tekst o ličnosti koju on predstavlja. Svaki spomenik čuva token, koji je moguće iskoristiti za kreiranje promo vaučera.

 
Da li ste znali da u Beogradu postoji 300 spomenika posvećenih znamenitim ličnostima koje su krojile našu istoriju? Spomenička baština grada zaista je impozantna, pa se i najobičnija popodnevna šetnja može pretvoriti pravu istorijsku poslasticu. Međutim, da bi doživljaj bio potpun, neophodno je znati makar osnovne informacije o svakom od tih spomenika....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.