Asus planira velike isporuke tableta

Izvor: ITsvet.com, 29.Dec.2011, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus planira velike isporuke tableta

Predsednik kompanije Asus, Jonney Shih, obelodanio je planove ovog proizvođača o isporučivanju tri do šest miliona tablet računara u toku 2012. godine. Zvanični predstavnik kompanije je podsetio da je i pred 2011. godinu objavljena prognoza o isporuci 1.8 miliona Eee Pad računara, što je ispunjeno. Shih navodi da veliku zaslugu za uspeh duguju kompaniji Apple budući da su inspiraciju dobili od iPad-a. Slobodno se može reći da su ovakve prognoze prilično skromne što samo ukazuje na to da ASUS nije siguran da će značajno unaprediti svoj tempo. Najavljenih 1.8 miliona Eee Pad računara za 2011. godinu isporučeno je već u toku aprila.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Asus planira velike isporuke tableta

Izvor: LaptopSvet.com, 29.Dec.2011

Predsednik kompanije Asus, Jonney Shih, obelodanio je planove ovog proizvođača o isporučivanju tri do šest miliona tablet računara u toku 2012. godine. Zvanični predstavnik kompanije je podsetio da je i pred 2011. godinu objavljena prognoza o isporuci 1.8 miliona Eee Pad računara, što je ispunjeno....

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.