Asus Transformer Infinity Pad tablet stiže

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2012, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus Transformer Infinity Pad tablet stiže

Kompanija Asus navodi da će njihov dugo-očekivani Transformer Pad Infinity TF700T tablet, koji će biti glavni rival Apple-ovom novom iPad modelu, na tržištu se pojaviti krajem juna ili početkom jula ove godine. Pomenuti tablet odlikuje 10.1“ ekran koji prikazuje fotografije rezolucije 1920x1200 i to je model koji odlikuje jedna od ekrana najviše rezolucije koji je trenutno u ponudi kada su u pitanju Android tablet računari. Ovaj tablet će karakterisati i Android 4.0 operativni sistem kao i opciona 3G/4G mobilna broadband konektivnost kao i NVIDIA Tegra 3 čipove za igračke modele.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Asusov Transformer Infinity Pad stiže krajem meseca

Izvor: Mikro - PC World, 05.Jun.2012

Kompanija Asustec Computer najavila je da će njen dugočekivani tablični računar Transformer Infinity Pad TF700T početi da se isporučuje krajem juna ili početkom jula. Prema rečima predstavnika Toshibe, Infinity Pad bi trebalo da predstavlja ozbiljnog konkurenta Appleovom iPadu. Računar ima...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.