Izvor: Mondo, 21.Nov.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple žarko želi da vam proda iPad - kao računar

Iz nekog razloga kompanija iz Kupertina je uporna u nameri da iPad Pro predstavi kao računar.

S obzirom na to da iPad Pro košta k’o “ulazni“ Apple Mac računari jasna je želja Apple kompanije da iPad “proda“ kao računar. Kupite dodatno olovku, kupite dodatno mobilnu tastaturu uz iPad Pro 2018 kupovinu i Apple je dodao još skoro 300 zelenih na svoj konto. I imate mobilni računar.

Naravno, nije tako. Ali, Apple ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odustaje od težnje da iPad Pro predstavi kao računar. Kompanija je objavila čak pet reklama, kako bi to dokazala.



Izvor: Apple

Ako tražite tablet, najmoćniji u ovom trenutku, kupite iPad Pro 2018. Ako tražite računar - kupite Mac ili laptop konkurencije. Jednostavno je. iPad nije računar i teško da će to ikad i biti. Ocenili su to i najveći onlajn Apple fanovi među IT medijima - The Verge u svom iPad Pro 2018 opisu.

Pogledajte reklame, pa nam javite svoje utiske.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Apple



Izvor: Apple
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.