Apple unapređuje MacBook Air i Pro

Izvor: PCAxe.com, 13.Jun.2012, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple unapređuje MacBook Air i Pro

Kompanija Apple je predstavila unapređeni MacBook Air sa najnovijim Intel Core procesorima, bržom grafikom i SSD-om koji je do dva puta brži od prethodne generacije. MacBook Air je vrhunski notebook računar za svaki dan, a sa novim, nižim cenama sada je pristupačniji nego ikada. Aktuelna generacija MacBook Pro modela dijagonala ekrana 13 i 15 inča takođe je unapređena najnovijim Intel Core procesorima i zasebnom NVIDIA grafikom. Popularni Apple uređaj, AirPort Express, redizajniran je tako da sada uključuje karakteristike koje su prethodno bile dostupne samo kod AirPort Extreme uređaja.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na PCAxe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple unapređuje MacBook Air i MacBook Pro računare

Izvor: ItRešenja.com, 12.Jun.2012, 15:23

Kompanija Apple je predstavila unapređeni MacBook Air sa najnovijim Intel Core procesorima, bržom grafikom i fleš stodž koji je do dva puta brži od prethodne generacije. MacBook Air je vrhunski notebook računar za svaki dan, a sa novim, nižim cenama sada je pristupačniji nego ikada. Aktuelna...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.