Apple unapredio MacBook Pro

Izvor: ITsvet.com, 24.Okt.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple unapredio MacBook Pro

Apple je u utorak najavo svoje dugoočekivane update-ove za MacBook Pro liniju sa Retina ekranima. Laptopove sada karakterišu unapređeni Intel Core i5 i i7 Haswell procesora sa unapređenom integrisanom grafikom, dok je kod modela više klase primenjena NVIDIA 700 serija grafičkih procesora. dostupni su modeli sa ekranom dužine dijagonale 13“ i njegova početna cena je $1299, dok je druga dostupna verzija sa 15“ ekranom koja košta $1999. Oba modela su dostupna zajedno sa Mac OS X Mavericks operativnom sistemom, koja je najnovija verzija ovog operativnog sistema.
Pogledaj vesti o: Apple,   Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dell predstavlja M3800 notebook

Izvor: ITsvet.com, 24.Okt.2013

Dell je predstavio novi notebook računar koji nosi oznaku M3800 i koji je osmišljen tako nudi iste performanse kao i radna stanica uz atraktivni estetski dizajn. Debljina kućišta ovog modela je 18mm i izrađeno je od kombinacije ugljeničnih vlakana i aluminijuma. Ono čime novi model takođe može...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.