Apple ubeđuje korisnike da unaprede OS X

Izvor: ITsvet.com, 06.Dec.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple ubeđuje korisnike da unaprede OS X

Za razliku od konkurentske kompanije Microsoft, Apple je u prilici je da forsira veliki broj Mac korisnika da brzo pređu na najnoviju verziju OS X. Najnovije tri verzije Apple desktop operativnog sistema prihvaćene su gotovo tri puta brže nego najbolje izdanje Windows operativnog sistema, Windows 7. U prvih nekoliko meseci dostupnosti OS X 10.6, 10.7 i 10.8 operativnih sistema, gotovo trećina vlasnika svih Mac uređaja prešli su na najnoviju verziju, navodi u svom saopštenju Net Applications firme. Windows 7 OS bilo je potrebno 18 meseci da dostigne udeo od 30% svih Windows računara, dok je Lion to uradio za trećinu vremena.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Raste isporuka broja iPad uređaja

Izvor: ITsvet.com, 07.Dec.2012, 10:37

iPad uređaji će sigurno obezbediti veliki broj razloga za zadovoljstvo kompaniji Apple, sudeći po prognozama koje je objavio analitičar Sameer Singh. On je svoje prognoze izradio u saradnji sa Finvista Advisors grupom, a kao ključne elemente koristio je istorijske podatke kompanije Apple koji se...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.