Apple srušio snove o iPhone mini modelu

Izvor: Mondo, 11.Jan.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple srušio snove o iPhone mini modelu

U intervjuu za kineski Shanghai Evening News podpredsednik marketing sektora Apple kompanije opovrgao glasine da se pravi iPhone mini.

Fil Šiler je, između ostalog u tom intervjuu naveo da bez obzira na popularnost jeftinih pametnih telefona u toj zemlji to nikada nije bila I neće biti budućnost kompanije Apple. Dakle, od iPhone mini modela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čini se, ipak neće biti ništa.

Sa druge strane, glasine o tom uređaju pokrenuli su ozbiljni mediji poput Wall Street Journala, Rojtersa i portala Bloomberg i sigurni smo da bi oni to uradili bez dobre "pozadine". Oni su, pozivajući se na različite izvore preneli vesti da se iPhone mini planira još od februara 2012. godine i da će mu cena biti iuzmeđu 99 I 149 dolara.

Izjavu Fila Šilera, ipak treba uzeti sa rezervom, jer Apple je prošle godine demantovao i vesti da će se pojaviti iPad mini, pa je on danas već prodat u preko pet miliona primeraka.

iPhone mini je, bez obzira na sve, izgleda, ipak bliži, nego što je dalji – šta vi mislite o tome?

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.